Va començar els seus estudis de dansa clàssica amb els mestres: Joan Tena, Ramón Solé, Guillermina Coll i Carmen Roche.
Va cursar estudis oficials de dansa clàssica a l’Institut del Teatre i al Real Conservatorio de Arte Dramático y Danza de Madrid, on va obtenir el títol de ballarina de dansa clàssica.
Als 17 anys va entrar a formar part del ballet del Gran Teatre del Liceu i als 18 del ballet de l’Arena di Verona (Italia).
Va alternar les temporades de les dues companyies durant 15 anys.
Dins aquestes companyies ha pogut rebre classes amb mestres com Asunción Aguadé, Fernando Lizundia, Jorge Esquivel, Mijail Messerer, Irina Hudova, Mme Granzeva, Marguerita Traianova, etc, i treballar amb coreògrafs i ballarins de renom internacional com ara Rudolf Nureyev, Vladimir Vassiliev, Lorca Massine , Beriosof, Carla Fracci o Luciana Sevignano entre d’altres.
Paral·lelament ha cursat estudis de Dansa de Caràcter amb Nadiezda Loujin, professora de l’Opera du Paris, Dansa Espanyola amb Rosa Garcia i Enrique Burgos, així com dansa contemporània i classes de Barre a Terra al “Centre du Danse du Marais” a Paris. Estudis de solfeig i piano.
Directora de la seva escola de dansa “Parc, escola de dansa”, autoritzada per el Departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Titulada amb el grau superior de pedagogia de la dansa i professora registrada de la Royal Academy of Dance, actualment es dedica a l’ensenyament de dansa clàssica, repertori i tècnica de puntes tant per estudiants com per ballarins professionals en diversos centres de dansa de Catalunya.