Your address will show here +12 34 56 78


Carol Garcés

  • Text Hover
Formació
Carolina Garcés Pellejero: Nascuda a Barcelona, es Diplomada pel Conservatori de Dansa de Barcelona, L'Institut del teatre, en l'especialització de Dansa Contemporànea. Després de finalitzar els seus estudis de dansa, emprén camí a Paris, amb el desitg d'obrir-se a nous Horitzons. Amplia la seva formacío a França, Bélgica i Holanda, i treballa com a Ballarina amb Peter Goss, a Paris i Cia Kdanse,a Toulouse.
Realitza diversos workshops amb kenji Takagi, “Companyia Pina Baush”, “Conservatorio de Lisboa”, “Ballet Preljocaj”, a aix en Provence, entre d'altres.

Trajectòria professional
Quan torna a Barcelona, treballa amb la Cia Diciembre Dance Group, per una producció amb el "Centre Coreogràfico Gallego", que s'estrena a Santiago de Compostela, a diferents produccions de la “Sala Trono” de Tarragona, i altres projectes independents de dansa a Catalunya.

Treballa també en projectes de dansa Infantil, com a Ballarina i coreógrafa, "le Boite à Joujoux" "Main Zuhause", “Aigua”....

Paralelament al seu treball, també com a Docent, desenvolupa el seu treball personal y explora danses de diferents cultures i paisos com Índia, Àfrica i Brasil. Forma part del projecte d' investigació, creció i docencia, “LABORATORIO DE LAS ARTES ESCÉNICAS DE LA INDIA·, “danza contemporánea de la India”,amb Mónica de la Fuente,Directora Artística de "la Casa de la India de Valladolid".

Actualment treballa en el Seu Propi Projecte de dansa, tot just havent estrenat la seva peça”Mujeres”, que dirigeix, coreografia i interpréta i forma part de diversos projectes de dansa, amb líneas artístiques/pedagógiques, dirigits a Infants i Adolescents.